Relaties

Theater Rouler

Theater Rouler organiseert 48-uursprojecten, genaamd Tweedagsvliegen: een theatervoorstelling gemaakt in slechts twee dagen. De jongeren komen daarvoor één weekend bij elkaar. De eerste dag wordt gerepeteerd, de tweede dag is de voorstelling, waarbij een locatie omgetoverd wordt tot theater.

In de meivakantie speelt Theater Rouler een voorstelling gebaseerd op een jeugdherinnering van een bewoner van een zorgcentrum. Dit is in het kader van het project Lang Leve Kunst van de Gruitpoort en het Fonds voor cultuurparticipatie. In de zomervakantie kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar meedoen aan Tweedagsvlieg junior. In de herfstvakantie. Is er ook een Tweedagsvlieg voor jongeren van 12 t/m 25 jaar en in de kerstvakantie maakt Theater Rouler een familiemusical voor kinderen vanaf 3 jaar met jongeren van 12 t/m 25 jaar. Voor al deze activiteiten verzorgt ’t Is jouw feestje de kleding en de grime.

Theater Rouler is ontstaan vanuit een vraag van jongeren uit de gemeente Oude IJsselstreek naar kortlopende toneelprojecten en de grote hoeveelheid aan theatrale ideeën van Nadine Arendsen en Ingeborg van Dijk die nog een thuis zochten. Het creatieve duo heeft samen jarenlang ervaring opgedaan in het jongerentoneel. Fedda Tuenter is sinds kort als regisseuse betrokken bij de producties van Theater Rouler. Verder heeft Theater Rouler nog een aantal gastregisseurs: Sarah Danz, Sanne Hogenkamp, Jolijn Tuenter en Nimfe Sessink.

@theaterrouler

Luuk Wanders Producties

Luuk Wanders verzorgt het licht en geluid voor de voorstellingen van Theater Rouler

Luuk Wanders Producties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: