In de media

Over ’t Is jouw feestje

 

Yvonne Arendsen is vanaf mei 2004 al bezig met kinderfeestjes. Haar bedrijfje heet  ’t Is jouw feestje, en dat slaat de spijker op zijn kop. Haar passie ligt bij het organiseren van kinderfeestjes met alles erop en eraan. Ze wil er graag iets moois van maken, met spel en verbeelding. Daar hoort verkleden en schminken natuurlijk ook bij. Kinderen gaan immers graag op in de wereld van sprookjes en fantasie.

Haar feestjes hebben allerlei thema’s waaruit gekozen kan worden, enkele voorbeelden zijn: prinsessen, heksen, Halloween, piraten ,ridders, Cleopatra. De kinderen worden niet alleen in de eigengemaakte kleren gehesen die bij dat thema horen, maar het hele feestje concentreert zich rond dat onderwerp.

Daarnaast is ze druk bezig met het maken van allerlei prachtige kleding, die gehuurd kan worden voor feestjes, straattheater, toneel en als act voor carnaval.

Dit is ooit begonnen toen ze gevraagd werd om voor de Midzommernacht, de nacht voorafgaand aan de Zillewoldse Zommermarkt, het straattheater aan te kleden.  Momenteel heeft ze een zeer uitgebreide collectie kleding in haar eigen ruimte “De Droomhut” uitgestald staan voor iedereen die op zoek is naar aparte kleding voor feestelijke doeleinden.

Er is een scala aan mogelijkheden zoals:  Middeleeuwen, cowboys/indianen, De Romeinen en heksen, Circus, Gala.

Theater Rouler

Isala Toneel – Steampunk

Isala Toneel – Spookslot

Theater Rouler – Het Dorp

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: